Klanten over onze dienstverlening

Op deze pagina tref je reviews aan van klanten. Zelf een beoordeling achterlaten? Maak dan gebruik van het formulier op deze pagina.

Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9,1


Klanten over ons

Gemiddelde beoordeling 9,1
Informatie op de website 8,7
Gemak van de service 9,6
Kwaliteit van de offertes 9,5

Scherpe prijzen, duidelijke offertes

Ik heb diverse offertes aangevraagd voor het isoleren van mijn spouwmuur. Binnen een dag ontving ik meerdere offertes die ik met elkaar heb kunnen vergelijken. De offertes zijn duidelijk en de prijzen vielen mij erg mee.
Antoine Degreyse – Leuven Beoordeling: 9,0


Gevel en dak laten isoleren

Wij hebben de gevel en het dak laten renoveren en hebben ervoor gekozen om deze meteen goed te laten isoleren. Daarom hebben we via deze service offertes aangevraagd. De dakisolatie en gevelisolatie is vakkundig geplaatst, waardoor de energiekosten meteen behoorlijk zijn gedaald. De woning is nu veel beter geïsoleerd en daar zijn we erg blij mee. Een prettige website. Aanrader!
Familie Swerts- Antwerpen Beoordeling: 9,3


Snelle service!

Offertes aangevraagd voor kruipruimte isolatie. Ik heb binnen 2 dagen in totaal 4 prijsopgaven ontvangen van diverse isolatiebedrijven bij mij uit de buurt. De prijzen varieerden behoorlijk. Door de offertes te vergelijken heb ik behoorlijk bespaard op de isolatiekosten.
H. Vos – Hasselt Beoordeling: 8,6


Top offertes

Ik heb een aantal offertes aangevraagd, ik kreeg al binnen 4 dagen een aantal prijsopgaven toegestuurd van bedrijven uit de buurt van Baarle Hertog. Doordat ik prijsopgaven had gekregen kon ik goed vergelijken welk bedrijf het voordeligst uit kwam. Uiteindelijk kunnen besparen, dus helemaal tevreden!
Vic Wouters – Baarle Hertog Beoordeling: 8,4


Prima Service

Goed geholpen op deze mooie website. Offertes worden snel en duidelijk geleverd, waardoor je een inzicht hebt op wat het gaat kosten. De prijzen vallen ook erg mee vind ik.
A. Goossens – Genk Beoordeling: 7,9


Isolatie van de gevelmuur en de ramen

Offertes aangevraagd voor isolatie van de gevelmuur en ramen. Binnen een aantal dagen verschillende offertes ontvangen. Vergeleken en tot een conclusie gekomen bij welk bedrijf ik dit moest laten doen.
Janne de Smet – Diepenbeek Beoordeling: 8,8


PUR-isolatie

Ik had een vrijstaande woning met 244m² muuroppervlakte die geïsoleerd moest worden. Offerte hiervoor aangevraagd, redelijk snel ontvangen voor diverse bedrijven uit mijn eigen regio. Deze heb ik toen met elkaar vergeleken. Uiteindelijk nog best wat geld bespaard.
Fam. Wouters – Eupen Beoordeling: 10


Aanrader

Ik heb een offerte aangevraagd voor een hoekwoning. Het ging om ca. 9×4 m. Ook nog wat stukjes opgemetseld in voor en achtergevel. Ik vond dat de offertes erg goed waren, ik kreeg namelijk allemaal verschillende offertes waardoor ik kon vergelijken en het juiste bedrijf kon kiezen. Verder heb ik dit meteen verteld tegen mijn buren, want die hebben allemaal dezelfde soort huizen en ik vond het echt een aanrader.
Andreas Leclercq- Sterrebeek Beoordeling: 9,2


Gewoon prima

Offerte aangevraagd voor spouwmuurisolatie. Verschillende offertes ontvangen van bedrijven uit de buurt. Prima te vergelijken.
Lore Dubois – Gent Beoordeling: 7,0


Kruipruimte isoleren

Wij hadden afgelopen jaar vloerverwarming aan laten leggen en wouden graag de kruipruimte laten isoleren. Hier hadden wij dus een offerte voor aangevraagd. Deze kwam heel snel al binnen en ook nog eens meerdere, namelijk van verschillende bedrijven uit de buurt van Vlissegem. Dit was echt top. Zo kon ik goed vergelijken welk bedrijf als eerste tijd voor mij had en kon ik natuurlijk kijken welk bedrijf qua kosten het beste uitkwam.
Liene Willems – Vlissegem Beoordeling: 8,6


125.000

Wij helpen ieder jaar meer dan 125.000 mensen met het vinden van een isolatiespecialist.

"*" indicates required fields

Wat is jouw ervaring met onze dienstverlening?

This field is for validation purposes and should be left unchanged.